Audi – mednarodni partner v zimskih športih

15.10.2020 Avtor: Audi Team  Fotografije: Arhiv Audi

Smučarska tekma v Kranjski Gori

Z novimi partnerstvi Audi dosledno nadgrajuje dosedanje aktivnosti v smučarskih športih in tesno sodelovanje z mednarodno smučarsko zvezo (FIS): po znamki Audi se svetovni pokal v alpskem smučanju imenuje že 19 let (Audi FIS SKI World Cup), od leta 2011 pa tudi svetovni pokal v smučarskem krosu (Audi FIS Ski Cross World Cup). Poleg tega je od zimske sezone 2014/15 tudi partner svetovnega pokala FIS v teku na smučeh in smučarskih skokih ter partner svetovne turneje smučarjev prostega sloga in deskarjev (World Freeride Tour). V Sloveniji Audi letos beleži že 20 let partnerskega sodelovanja z organizacijskima komitejema Pokal Vitranc in Zlata lisica.

Audi je v zimskih športih veliko več kot le finančni pokrovitelj. S prisotnostjo na številnih skupnih dogodkih in akcijah lahko športnost in dinamiko znamke predstavimo tudi širši mednarodni javnosti. Športniki in uradni predstavniki poznajo in cenijo prednosti Audijevega štirikolesnega pogona quattro, s katerim brez težav prispejo na prizorišča treningov in tekem svetovnega pokala.

Video title

“quote”

small text

heading

text

button

“quote”

Smučarska tekma v Soeldnu

Celotna raznolikost alpskih, nordijskih in prostih smučarskih disciplin, v katerih je Audi sedaj prisoten, je za nas sinonim za zmogljivost stalnega štirikolesnega pogona quattro, ki v vsaki situaciji nudi vrhunsko doživetje vožnje – suvereno, varno in športno. 

Audi svetovni pokal v alpskem smučanju se začne ta vikend v avstrijskem Söldnu, kjer se bodo zvezde belega cirkusa zbrale na ledeniku Rettenbach. ‘Ladies first’ je slogan ženskega veleslaloma, ki bo potekal v soboto, 17. oktobra, medtem ko bo moška tekma potekala v nedeljo, 18. oktobra. Čakajo nas vznemirljivi trenutki in veliko akcije.

Smučarski skakalec med letom

Audi je eden od elitnih partnerjev Nordijskega centra Planica

Planica je v zavesti Slovencev simbol privlačnosti, naravne lepote, ponos slovenskega naroda ter predvsem smučarski skakalni center svetovnega slovesa. Najlepša in največja letalnica na svetu bo tudi v prihodnjih letih odigrala neprecenljivo vlogo pri prepoznavnosti države Slovenije in njene obče ter športne kulture v svetu. Dejstvo je, da smo Slovenci polete v Planici izbrali za slovenski športni praznik.

tekma smučarskih poletov v Planici

Partnerstvo z Nordijskim centrom Planica vključuje pomembno nalogo – nudi podporo delu z mladimi skakalci in tekači, ki bodo v prihodnosti lahko krojili svetovni športni vrh. Elitni partnerji Nordijskega centra Planica smo se zavezali, da bomo slovenskim športnikom omogočali dostopne treninge v vrhunskih pogojih, kar v praksi pomeni, da pokrivamo polovico stroškov treningov vseh slovenskih smučarskih skakalcev in tekačev ter stroške organizacije vseh domačih in mednarodnih tekmovanj nižjega nivoja. Slovenski klubi imajo namreč omejena sredstva za plačilo uporabe športnih objektov. S tem ukrepom smo elitni partnerji slovenskim klubom zagotovili več in bolj kakovostne treninge, posledično pa lahko pričakujemo boljše rezultate. V okviru Nordijskega centra Planica imamo vsi vključeni partnerji enakovredno pojavnost in usklajeno komunikacijo.

Quote

small text

heading

text

button

small text

heading

text

button

“Quote”

 

 

Video title

Quote

 

 

“Quote”

Video title

small text

heading

text

button

2020-10-audi-smučanje-04
2020-10-audi-smučanje-02

Smuči
Presmučaj svet

Presmučaj svet

Puščavski pesek, trava, zemlja, voda, džungla ali Kitajski zid smučarju Candidu Thovexu sploh ne predstavljajo ovir. Nasprotno, sneg je zanj navaden dolgčas.

Preberite več
2020-01-AudiLab_newsletter_01
2020-01-AudiLab_newsletter_01

Novičnik

AudiLab Slovenija

Enkrat mesečno iz naše online revije AudiLab Slovenija pripravljamo izbor zanimivih člankov o inovacijah, e-mobilnosti, trajnostnem razvoju, doživetjih, življenjskem slogu, Audi športu in posebnih ponudbah iz našega prodajnega programa. Naročite ga v svoj e-nabiralnik.

Naročam novičnik