Vse za e-mobilnost na enem mestu

Porsche Slovenija in znamka Audi vas na poti v bolj zeleno in racionalnejšo prihodnost podpirata s celovito ponudbo, kakršne nima nobeno drugo podjetje v Sloveniji. Po eni strani je tu bogata paleta električnih in elektrificiranih vozil Audi skupaj z ugodnim financiranjem in servisnimi storitvami, po drugi pa celota izdelkov in storitev znamke MOON – od sončnih elektrarn, hranilnikov, polnilnih postaj do sistema za e-upravljanje optiMOON in mreže javnih polnilnic MOON charge.

26.05.2022 Avtor: Audi Team  Fotografije: Arhiv Audi, MOON

Veste koliko bi prihranili z lasnot sončno elektrarno?

 

Obiščite novo spletno mesto www.vrhunskaemobilnost.si, kjer boste našli najrazličnejše aktualne vsebine in odgovore na vaša vprašanja. Z veseljem bomo v prihodnost stopili skupaj z vami.

 

Veste, koliko bi prihranili z lastno sončno elektrarno?

S pomočjo našega spletnega orodja si lahko prihranke izračunate enostavno in hitro. Presenečeni boste! Pa ne le to – omogočamo vam tudi izračun prihrankov ob odločitvi za električno vozilo ter izračun vašega lastnega električnega potenciala. Preverite!

 

IZRAČUNAJTE

Z vami od vsega začetka.

 

Z vami od začetka do konca

Razmišljate o nakupu sončne elektrarne? Potrebujete lastno polnilno postajo? Hranilnik? Pri naši sestrski znamki MOON boste našli strokovnjake s posluhom za vaše potrebe, ki vam bodo znali svetovati in pripraviti rešitve za vaše konkretne potrebe. Porsche Slovenija bo z vami od prvega nasveta do izvedbe vseh postopkov, montaže in vzdrževanja.

 

ODKRIJTE VEČ

Video title

“quote”

“quote”

Kaj vas zanima?

 

Kaj vas zanima?

Imamo odgovore na vsa vaša vprašanja o e-mobilnosti in energetski samooskrbi! Se sprašujete, kakšno domačo polnilnico naj izberete? Kaj vse morate upoštevati pri nakupu?

Kdaj se vam splača lastna sončna elektrarna? Kako hitro se vam povrne investicija? Kako si izračunate dejanski doseg svojega električnega avtomobila? Kaj je e-upravljanje in kakšne koristi vam prinaša? Preverite!

POIŠČITE ODGOVORE O E-MOBILNOSTI

small text

heading

text

button

small text

heading

text

button

“Quote”

 

 

Video title
Poznate vse tipe e-vozil?

 

Poznate vse tipe e-vozil?

Elektrificirani avtomobili so širok pojem, ki zajema cel kup modelov z različnimi stopnjami elektrifikacije, od baterijskih električnih vozil pa do mikrohibridov. O čem torej sploh govorimo, ko pogovor nanese na električna vozila?

 

PREVERITE

 

 

Izberite si svojo e-vozilo

 

Izberite svoje e-vozilo

Na spletnem mestu vrhunskaemobilnost.si bomo v prihodnjih tednih dodali še pomembno funkcionalnost, ki bo olajšala pridobivanje informacij vsem tistim, ki se odločate za nakup e-vozil. Na enem mestu boste lahko pridobili podatke o vseh električnih in elektrificiranih modelih iz ponudbe znamk pod okriljem Porsche Slovenija, med njimi tudi znamke Audi ter jih tudi primerjali med sabo po vseh ključnih parametrih. Prav tako bo kmalu na voljo orodje za izračun skupnih stroškov lastništva (TCO) posameznega e-vozila.

 

OBIŠČITE VRHUNSKAEMOBILNOST.SI

“Quote”

Video title

Domača sončna elektrarna
Domača sončna elektrarna

Domača sončna elektrarna

Veliko lastnikov električnih avtomobilov se odloči tudi za domačo sončno elektrarno, se jim pa ob tem porajajo nekatera vprašanja. Za lažjo odločitev so strokovnjaki MOON pripravili primer izračuna in nekaj nasvetov.

Preberite več
2020-01-AudiLab_newsletter_01
2020-01-AudiLab_newsletter_01

Novičnik

AudiLab Slovenija

Enkrat mesečno iz naše online revije AudiLab Slovenija pripravljamo izbor zanimivih člankov o inovacijah, e-mobilnosti, trajnostnem razvoju, doživetjih, življenjskem slogu, Audi športu in posebnih ponudbah iz našega prodajnega programa. Naročite ga v svoj e-nabiralnik.

Naročam novičnik